WordPress opfris service

Heb je een WordPress website en ben je toe aan een opfrisser? De Digitale Wereld helpt je met hun Opfris service!

Soms ben je gewoon toe aan een opfrissen, en je website dus ook. Vaak word er gedacht dat als de website eenmaal gemaakt is, het hele proces over is. Dit is niet helemaal waar, een website is niet meer statisch, de online wereld veranderd constant en je bedrijf veranderd.

De opfris service is bedoeld voor bestaande WordPress website waar hier en daar iets aan gebeurt moet worden, of voor bestaande WordPress website die toe is aan een moderner en nieuw jasje.

Wij zullen eerst je website analyseren, dit doen we door middel van een punten schema. In dit schema staan onderwerpen die te maken hebben met de snelheid van je website, je content indeling, tablet/mobiel responsiveness en design. Aan de hand van deze punten kunnen we goed zien waar je WordPress website staat en kunnen goed inschatten waar jij behoefte aan hebt!

Neem contact met ons op

Stuur ons een mail via het contactformulier hiernaast, geef aan je wensen aan, en druk op verstuur! Wij zullen zo snel mogelijk antwoord geven op je wens.

 

Offerte aanvragen? Geef dit dan aan bij het contactformulier. Alle offertes die wij uitbrengen zijn geheel vrijblijvend.